Mortadella, vepřová panenka, toskánský salám s pepřem nebo finocchiona s fenyklem, pancetta, prosciutto nebo malé klobásky. Všechna sušená masa vozíme do Toskany

podle doporučení toskánského řezníka.

Sýr, který zrál zabalený v seně nebo zakopaný v zemi - to jsou jen drobné příklady spousty různých možností, jak sýr udělat ještě chuťově zajímavější.

Máme ale také klasiku

- mladé a velmi vyzrálé

(18 měsíční) sýry.

Jsou zejména z ovčího mléka, ale také kozího nebo bůvolího. 

MASA A SÝRY

Z

TOSKÁNSKÝCH

FAREM

Ovčí sýry - pecorina - se vyrábějí z mléka  toskánských oveček, které farmáři chovají

 v polodivokém chovu.   

Degustační talířky, které báječně doprovází sklenku vína, připravujeme přímo v bistru podle Vašeho výběru.

VÍNOBISTRO TOSKANA – FARMÁŘSKÉ TRHY PO ITALSKU

PO - PÁ: 16:00 - 21:30 HOD.

Kloboučnická 1442/4, PRAHA 4, Nusle

Spojení MHD: Tramvají č. 11, 14, autobusy č. 188, 124, 139, 196

Orientační body v blízkosti: Divadlo na Jezerce, Divadlo na Fidlovačce, Náměstí bratří Synků

Email: toskana@toskana.cz 

Telefon: +420 774 555 484

www.toskana.cz 

Naši partneři:

Podporujeme:

© 2019  2SIGNORE

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now