• TOSKANA

LA CUCINA TOSCANA: Semolinové PENNE


Semolinové PENNE s rajčatovou omáčkou a PANCETTOU

BUDETE POTŘEBOVAT:

2 polévkové lžíce kvalitního olivového oleje

1/2 cibule

15 dkg "PANCETTY"

500 ml rajčatové omáčky "PASSATA DI POMODORO"

sůl (stačí špetka, pancetta se suší v soli)

400 g těstovin "PENNE"

nastrouhaný sýr "PECORINO" nebo "GRANA PADANA"

Na kostičky nakrájenou "Pancettu" osmahněte na mírném plameni. Přidejte olivový olej a nechte pancettu zlátnout (ne déle, než 3 minuty). Přidejte cibulku drobně nakrájenou a nechte ji přibližně 5 minut měknout. Přidejte rajčatovou omáču "Passata di pomodoro". Dejte surovinám čas 15 minut, aby se jejich chutě spojily a omáčka zhoustla.

Mezitím v druhém hrnci připravte "Penne". Penne z TOSKANY se vaří 5 minut. Těstoviny dejte do servírovací mísy a přidejte omáčku, promíchejte.

Dejte svému dílu finální šmrnc a posypte sýrem "Pecorino" nebo "Grana Padana"

Otevřte si toskánské víno, jezte, pijte a bavte se, jak to umí Italové.

#TOSKANA #toskánskákuchyně

12 zobrazení

VÍNOBISTRO TOSKANA – FARMÁŘSKÉ TRHY PO ITALSKU

Otevřeno máme,

avšak prodáváme pouze s sebou!!!

PO - PÁ

15:00 - 20:00 HOD

Kloboučnická 1442/4, PRAHA 4, Nusle

Spojení MHD: Tramvají č. 11, 14, autobusy č. 188, 124, 139, 196

Orientační body v blízkosti: Divadlo na Jezerce, Divadlo na Fidlovačce, Náměstí bratří Synků

Email: toskana@toskana.cz 

Telefon: +420 774 555 484

www.toskana.cz 

Naši partneři:

Podporujeme:

© 2019  2SIGNORE

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now