• Toskana

Nádivka - žádná náfuka


VELIKONOČNÍ NÁDIVKA PO TOSKÁNSKU

180 g pancetty z TOSKANY, 2 velké ciabatty (asi 450 g) – natrhané, 100 ml mléka, 2 velké cibule - nasekané najemno, 2 lžíce másla + kousek na vymazání, hrst rozmarýnových lístků, 1 citron – šťáva a nastrouhaná kůra, 3 vejce – našlehaná.

Kousky ciabatty dejte do mísy, zalijte mlékem a promíchejte. Odložte na 20 minut, aby pečivo nasáklo mléko. Jemně nasekanou cibuli nechte v pánvi změknout na lžíci másla, přidejte na kostičky nasekanou pancettu a pečte, aby obojí zezlátlo. Vsypte nasekaný rozmarýn a minutu dvě opékejte. Nechte mírně zchladnout a pak spolu s kůrou i šťávou z citronu a vejci vmíchejte k ciabattě. Podle chuti osolte a opepřete. Zapékací mísu vymažte máslem, přendejte do ní nádivku, na ni položte plátky ze zbývajícího másla. Pečte na 220°C 20 minut. Podávejte zatepla nebo vychlazené. Užijte si Velikonoce po toskánsku.


6 zobrazení

VÍNOBISTRO TOSKANA – FARMÁŘSKÉ TRHY PO ITALSKU

Otevřeno máme,

avšak prodáváme pouze s sebou!!!

PO - PÁ

14:00 - 19:00 HOD

Kloboučnická 1442/4, PRAHA 4, Nusle

Spojení MHD: Tramvají č. 11, 14, autobusy č. 188, 124, 139, 196

Orientační body v blízkosti: Divadlo na Jezerce, Divadlo na Fidlovačce, Náměstí bratří Synků

Email: toskana@toskana.cz 

Telefon: +420 774 555 484

www.toskana.cz 

Naši partneři:

Podporujeme:

© 2019  2SIGNORE

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now