Říjnové novinky v TOSKANĚ, aneb od mistrů sýrařů

11/10/2016

 

 

 

Tato vitrína našeptává: řekněte SÝR :o). A my v TOSKANĚ dodáváme: Co třeba ovčí pecorino?

Pak už je na vás, zda dáte přednost nejvoňavějšímu nebo nejvyzrálejšímu. 

 

Náš tip: nejvoňavější je stracchino, a to extrémně. Je to plísňová specialitka z ovčího mléka, kterou jsme právě zakrojili. Z důvodu libé vůně je schovaná pod skleněným poklopem.

Nejvyzrálejšímu bochánku je čerstvých 18. Samozřejmě měsíců. 

 

Chcete vědět víc, anebo raději v TOSKANĚ v Kloboučnické ulici v Praze ochutnáte? 
 

Please reload

Vybrané články

Toskana v novém - více místa na posezení, klimatizace :o) a čerstvé pozdravy od farmářů

July 11, 2018

1/10
Please reload

Nejnovější články